Over / About

Rottiers Filip laureaat en winnaar bij de editie van 'De curieuze collectie 2018'

De jury dit jaar:
Wim Lambrecht /Ante Timmermans/Leyla Aydoslu/Marie Cloquet/Philippe Van Cauteren


Ik woon te Sint-Amandsberg en naast mijn voltijdse job kunst ik nu zo'n 23 jaar als autodidact. Beschikbare tijd om dit uit te oefenen was niet zo evident .Dit veranderde de laatste jaren en zodoende resulteerde dit in een versnelde evolutie in het créeren van kunst, tijd om naar buiten te treden en dit via de uitgave van De Curieuze Collectie met als gevolg laureaat 2016 en in september van dat jaar een tentoonstelling,waarbij ik met veel plezier mijn werken aan een publiek presenteerde.

De beschikbaar ruimte van de Scala leende zich uitstekend om mijn werken zodanig op te stellen om zo een beeld van mijn evolutie doorheen tijd te presenteren en hun verbondenheid.

Nu in 2018 had ik de eer om opnieuw bij de laatste 10 kandidaten te mogen horen! Ditmaal met winst! Mijn werk zal tentoon gesteld worden in de Sint--Amandus kapel Campo Santo in Sint-Amandsberg.
Hierbij nodig ik opnieuw uit, stap binnen via mijn werken in mijn eigenzinnig kunst-wereld.

Laat U verrassen door tegenstellingen in diversiteit,gebruik van onderwerp/compositie ,verschillende technieken/matrialen en dit bij,meestal een kleurrijk palet.

Met een visueel aspect,dit van realistisch stijl totaan abstract, dan denk je misschien, wat een ordeloos geheel moet dit zijn,ontdek zelf en ervaar het tegendeel en hopelijk verlies je even jezelf in mijn werken zoals ikzelf ervaar.

Stilte.
Iets banaal, nestelt, verstrengeld en contacteert met het onderbewuste tot uw verbeelding in een kunstwerk
Filip Rottiers
filipinsideart.com
rottiersfilip@gmail.com
0495/40.30.19